Lovitură de teatru pentru Gerald Butler, după ce şi-a pierdut casa în incendiu. Ce a păţit acum actorul

Actorul Gerald Butler, care, în urmă cu câteva luni, şi-a pierdut locuinţa din Malibu din cauza unor incendii de vegetaţie, a rămas şi fără autorulotă, care a fost furată din parcarea unui atelier din San Fernando Valey, California, potrivit tmz.com.

5502 afișări
Imaginea articolului Lovitură de teatru pentru Gerald Butler, după ce şi-a pierdut casa în incendiu. Ce a păţit acum actorul

Lovitură de teatru pentru Gerald Butler, după ce şi-a pierdut casa în incendiu. Ce a păţit acum actorul

Potrivit unor surse din Poliţia din Los Angeles, rulota vintage marca Airstream Silver Sovereign, fabricată în 1969 şi evaluată la 11.000 de dolari, se afla la un atelier specializat în recondiţionare din San Fernando Valey, California.

O persoană, care nu a fost deocamdată identificată, a plecat cu autorulota, după ce a distrus porţile atelierului.

Poliţiştii nu au deocamdată niciun suspect.

În noiembrie 2018, casa din Malibu a lui Gerald Butler s-a numărat printre locuinţele distruse în incendiile de vegetaţie care au devastat statul american California. De altfel, actorul scoţian a mers atunci la locul dezastrului, de unde a publicat imagini pe reţelele de socializare online.

„Vremuri dureroase pentru California. Mă simt inspirat de curajul, spiritul şi sacrificiul de care au dat dovadă pompierii", a scris atunci acesta.

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a jucat se numără „Lara Croft: Tomb Raider", „Fantoma de la Operă", „PS: I love you", „Rocknrolla", „Gamer", „300 - Eroii de la Termopile" şi „Law Abiding Citizen".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici