Lumea ascunsă a lui Hitler: Imagini NEMAIVĂZUTE cu biroul liderului nazist şi încăperile apartamentului său din Berlin - FOTO

Imagini nemaivăzute până în prezent cu Adolf Hitler şi camerele în care acesta îşi petrecea timpul au fost dezvăluite de un fotograf care a stat în preajma dictatorului nazist.

38017 afișări
Imaginea articolului Lumea ascunsă a lui Hitler: Imagini NEMAIVĂZUTE cu biroul liderului nazist şi încăperile apartamentului său din Berlin - FOTO

Lumea ascunsă a lui Hitler: Imagini NEMAIVĂZUTE cu biroul liderului nazist şi încăperile apartamentului său din Berlin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hugo Jaeger a fost unul dintre fotografii personali ai lui Adolf Hitler între 1936 şi 1945, informează Daily Mail.

El a pozat apartamentul din Berlin al lui Hitler, situat deasupra cancelariei celui de-al treilea Reich, şi a oferit o imagine clară a biroului în care conducătorul Germaniei naziste îşi desfăşura activitatea.

VEZI AICI IMAGINILE INEDITE CU BIROUL LUI HITLER ŞI CAMERELE APARTAMENTULUI SĂU DIN BERLIN

Imaginile reflectă obsesia lui Hitler pentru construcţiile grandioase: biroul său este neobişnuit de mare, iar camerele apartamentului sunt şi ele extrem de spaţioase. De asemenea, uşile cancelariei liderului nazist sunt extrem de mari.

Hitler este surprins într-una dintre imagini luând ceaiul cu mai multe persoane, printre care şi soţia politicianului nazist Albert Forster, fost conducător al oraşului polonez Danzig (actualul Gdansk).

Locul preferat al lui Hitler era reşedinţa sa montană Berghof, situată lângă Berchtesgaden, Bavaria. Hugo Jaeger a făcut publice şi poze ale încăperilor respectivei locuinţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici