Lupita Nyong'o ar putea interpreta un rol principal în noul film din franciza "Star Wars"

Lupita Nyong'o, recompensată recent cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru evoluţia ei din lungmetrajul "12 ani de sclavie", ar putea interpreta un rol principal în cel de-al şaptelea film din franciza "Războiul stelelor".

152 afișări
Imaginea articolului Lupita Nyong'o ar putea interpreta un rol principal în noul film din franciza "Star Wars"

Lupita Nyong'o (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Surse au declarat că actriţa s-a întâlnit cu regizorul peliculei J.J.Abrams în urmă cu câteva săptămâni, înainte de gala de decernare a premiilor Oscar 2014, ce a avut loc pe 2 martie, la Los Angeles, informează hollywoodreporter.com.

Lupita Nyong'o s-a născut în Mexic şi a crescut în Kenya , absolvind Facultatea de actorie de la Universitatea Yale. Actriţa a jucat în serialul "Shuga", realizat de MTV, dar debutul ei în lungmetraj a fost realizat prin rolul din "12 ani de sclavie".

Ascensiunea Lupitei Nyong'o în industria filmului a fost construită pe baza premiilor obţinute în acest sezon, în urmă cu câteva săptămâni ea primind rolul Tigre Lily în lungmetrajul despre aventurile lui Peter Pan, produs de studiourile Warner Bros., în regia lui Joe Wright.

Totodată, actriţa ar putea apărea şi în distribuţia filmului "The Whole Truth", o dramă care îl are în rolul principal pe Daniel Craig.

Deocamdată, nu se ştie ce rol va avea Lupita Nyong'o în lungmetrajul "Star Wars: Episode 7", una dintre posibilităţile vehiculate fiind ca aceasta să fie descendenta lui Obi-Wan Kenobi. Presa de specialitate relata anul trecut că J.J. Abrams caută o actriţă în vârstă de "20 şi ceva de ani, care este ori de culoare ori de o rasă mixtă", întrucât personajul Obi-Wan Kenobi "ar fi avut o fiică sau o nepoată".

Până în prezent, cineastul J.J. Abrams nu a oferit foarte multe detalii despre intriga următorului film din franciză, dar se crede că personajul principal va fi un ucenic Jedi.

Între timp, fanii francizei "Războiul stelelor" se vor bucura să afle că personajele Han Solo (jucat de Harrison Ford), Prinţesa Leia (jucată de Carrie Fisher) şi Luke Skywalker (jucat de Mark Hamill) vor avea "roluri mai mari în acest film decât se credea iniţial".

Se pare că Jesse Plemons ar concura pentru rolul fiului lui Luke Skywalker datorită asemănării sale fizice cu actorul Mark Hamill, care a interpretat acest rol în primele trei filme din franciza "Războiul stelelor".

Studiourile Disney au achiziţionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", deţinută iniţial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari în 2012 şi au anunţat că vor lansa trei filme noi din această serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Cel de-al şaptelea film din franciza "Războiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici