Lynch regizează un concert online Duran Duran

David Lynch va asigura regia transmisiunii live interactive a concertului sold-out pe care trupa britanică Duran Duran îl va susţine pe 23 martie, la Mayan Theater din Los Angeles, informează variety.com.

20 afișări
Imaginea articolului Lynch regizează un concert online Duran Duran

Lynch regizează un concert online Duran Duran (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest concert va fi primul dintr-o serie, intitulată "Unstaged", pe care site-ul Vevo o va difuza online în 2011. Această serie a debutat în 2010 prin transmisia live a concertului susţinut de trupa Arcade Fire la Madison Square Garden din New York. Regizorul acelei transmisii a fost Terry Gilliam.

Concertul trupei Duran Duran va fi difuzat în parteneriat cu site-ul YouTube.

Transmisiunea va avea loc la o zi după lansarea celui de-al 13-lea album de studio al trupei britanice, intitulat "All You Need Is Now" şi produs de Mark Ronson la casa de discuri S-Curve Records. Piesele de pe acest album au fost înregistrate de toţi cei patru membri din componenţa originală a trupei - Simon Le Bon, Nick Rhodes, John Taylor şi Roger Taylor.

"Ideea principală este de a încerca şi de a crea, din zbor, straturi de imagini care vor însoţi evoluţia de pe scenă a trupei Duran Duran. Va fi o lume a experimentelor şi, să sperăm, a unor accidente fericite", a declarat regizorul american.

Graţie acestei transmisiuni interactive online, fiecare utilizator va putea să selecteze din propria locuinţă camerele video alternative pentru a vedea concertul din unghiurile pe care le doreşte şi va putea să colaboreze cu David Lynch, trimiţându-i fotografii care ar putea fi folosite în timp real, online şi pe scenă, în câteva instalaţii artistice.

Seria de concerte online "Unstaged" este prezentată de American Express în parteneriat cu Vevo, un site muzical creat de Universal Music Group, Sony Music Entertainment şi Abu Dhabi Media Co.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici