"Mă înveleşte, îmi dă un sărut de noapte bună şi vorbim". Ce personalitate a lumii face dezvăluiri intime despre viaţa de cuplu - FOTO

"Avem un ritual pe care îl urmăm în fiecare seară. Vine şi mă înveleşte, pentru că de obicei mă culc mai devreme. El vine, stinge lumina, îmi dă un sărut de noapte bună şi mai vorbim", povesteşte una dintre cele mai cunoscute personalităţi ale lumii, care nu ezită să mărturisească cum se desfăşoară viaţa ei de cuplu.

826 afișări
Imaginea articolului "Mă înveleşte, îmi dă un sărut de noapte bună şi vorbim". Ce personalitate a lumii face dezvăluiri intime despre viaţa de cuplu - FOTO

"Mă înveleşte, îmi dă un sărut de noapte bună şi vorbim". Ce personalitate mondială face dezvăluiri intime despre viaţa de cuplu

Soţia preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, nu are reţineri în a povesti care sunt ritualurile zilnice ale cuplului prezidenţial, într-un interviu pentru publicaţia People, scrie Daily Mail.

Cei doi profită şi de plimbările cu câinele familiei, pentru a petrece timp împreună.

"La 18:30 luăm cina. În prima jumătate de oră vorbim cu fetele, apoi le trimitem să plimbe câinele - Bo, iar noi profităm pentru a mai discuta singuri", a mai precizat Michelle Obama, care îşi promovează cartea "American Grown", despre viaţa la Casa Albă.

Deşi se consideră a fi mult mai în formă decât de soţul său, Michelle Obama spune că nu-şi doreşte să fie fotografiată vreodată de paparazzi atunci când este în costum de baie.

"Acesta este unul dintre ţelurile mele: să nu fiu surprinsă în costum de baie", spune soţia preşedintelui SUA, precizând, totodată, că nu excelează nici la înot.

În schimb, cei doi sunt bucuroşi atunci când merg la sală pentru a se menţine în formă. Întrebată dacă este "în competiţie" cu soţul său, Michelle a spus: "Nu mai este cazul, sunt mai în formă ca el. La sală, nu ne luăm prea în serios. Petrecem majoritatea timpului glumind şi încercând să vedem cine poate să facă mai multe flotări sau cine se vaită mai mult".

Întrebată cine ar dori să fie dacă nu ar fi Michelle Obama, soţia preşedintelui american a spus că şi-ar dori să fie Beyonce: "Aş fi o cântăreaţă celebră... Pare că muzicenii se distreză cel mai bine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici