Mădălina Manole lua steroizi anabolizanţi. Vezi ce scrie în fişa medicală

O fişă medicală din dosarul „Mădălina Manole - moarte suspectă” atestă un lucru şocant: cu o lună înaintea decesului, „Fata cu părul de foc” avea în corp... steroizi anabolizanţi, informeaza Ziarul Ring.

3171 afișări
Imaginea articolului Mădălina Manole lua steroizi anabolizanţi. Vezi ce scrie în fişa medicală

Mădălina Manole (Imagine: Catalina Lutu/Mediafax Foto)

Din declaraţiile lui Petru Mircea (aflate în dosarul penal), dar şi din documentele puse de medici la dispoziţia anchetatorilor, reiese că, pe 17 iunie 2010, cu o lună înainte să moară, Mădălina a fost internată pentru o zi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Secţia ATI II Toxicologie. Chiar pe prima pagină a fişei medicale se infirmă aşa-zisa tentativă de sinucidere, prin diagnosticul "Supradozaj acetaminofen neconfirmat toxicologic"( diagnostic despre care vom vorbi, pe larg, mâine). Azi Ziarul Ring prezintă doar un detaliu tulburător: la rubrica "Examen toxicologic urină" medicii menţionează, negru pe alb: "STEROIZI ANABOLIZANŢI".

VEZI AICI FIŞA MEDICALĂ

"Steroizii dau oscilaţii ale stării sufleteşti"
"Acest test e doar calitativ, nu şi cantitativ. Poate a luat şi alte pastile: preparate hormonale sau pastile de slăbit, de exemplu. Steroizii anabolizanţi sunt derivaţi sintetici care favorizează arderea grăsimilor, cu efecte asemănătoare hormonului sexual masculin, testosteronul. Oamenii recurg la preparate cu steroizi din dorinţa de a slăbi, de a-şi menţine silueta sau de a mări masa musculară. Steroizii dau şi modificări de libidou şi cresc apetitul sexual.

Citeşte mai multe despre cazul Mădălinei Manole pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici