Madonna, cu braţe musculoase şi talie de viespe! Cât de bine arată vedeta la 53 de ani - GALERIE FOTO

Madonna este din nou în formă, după ce a reuşit să slăbească cu un program exigent de antrenament. Se pare că vedeta a tras din greu în sala de sport pentru a arăta cât mai bine la finala Campionatului de fotbal american (Super Bowl). Cântăreaţa de 53 de ani îşi face revenirea duminică, în pauza Super Bowl.

13683 afișări
Imaginea articolului Madonna, cu braţe musculoase şi talie de viespe! Cât de bine arată vedeta la 53 de ani - GALERIE FOTO

Madonna, cu braţe musculoase şi talie de viespe! Cât de bine arată vedeta la 53 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta a admis într-o conferinţă de presă că se simte puţin nervoasă cu privire la performanţa în faţa unei audienţe TV în direct de o asemenea anvergură, potrivit Daily Mail.

Costumul pe care l-a purtat la conferinţă lăsa să i se vadă bicepşii proeminenţi, iar corsetul ia scos în evidenţă talia extrem de subţire.

GALERIE FOTO

În luna mai a anului trecut, cântăreaţa a şocat jurnalişti, dezvăluindu-le că se simte grasă, deşi avea şi atunci o siluetă de invidiat pentru vârsta ei.

Madonna va cânta duminică în pauza Super Bowl trei cântece din repertoriul său mai vechi şi cea mai nou piesă, Give Me All Your Luvin.

Madonna a anunţat la început lunii decembrie din 2011 că s-a asociat cu prestigioasa companie canadiană Cirque Du Soleil pentru a susţine un recital în pauza finalei Campionatului de fotbal american (Super Bowl) din 2012.

Vedeta va călca astfel pe urmele altor muzicieni celebri, precum Tom Petty, Paul McCartney, The Who şi Bruce Springsteen, care au susţinut concerte în pauza Super Bowl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici