Madonna, nevoită să-şi amâne petrecerea de aniversare (Galerie Video)

Cântăreaţa americană Madonna a fost obligată să îşi amâne petrecerea prin care va sărbători împlinirea a 50 de ani din cauza faptului că a suferit o entorsă la gleznă în timpul unor repetiţii pentru noul său turneu mondial.

7 afișări
Imaginea articolului Madonna, nevoită să-şi amâne petrecerea de aniversare (Galerie Video)

Madonna, nevoită să-şi amâne petrecerea de aniversare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa, care va împlini vârsta de 50 de ani pe 16 august, intenţiona să organizeze o petrecere în Wiltshire, Marea Britanie, însă evenimentul a fost amânat după ce artista a suferit o entorsă la gleznă în timpul unor repetiţii pentru noul său turneu mondial, informează femalefirst.co.uk.

"Planurile sunt confidenţiale, însă Madonna va sărbători, cu siguranţă, în stil mare. Din păcate, nu a mers totul aşa cum trebuia din cauză că a avut alte lucruri pe cap - cum ar fi repetiţiile pentru turneul său «Sticky and Sweet». Pe deasupra, a suferit o entorsă la gleznă în weekend", potrivit unei surse citată de cotidianul britanic The Mirror.

Potrivit acestei surse, artista consideră incidentul drept un semn că trebuie să amâne petrecerea de aniversare.

"Madonna crede că (petrecerea, n.r.) va avea loc la sfârşitul lunii, într-o perioadă de pauză de trei zile".

Printre invitaţii la petrecerea artistei, pe care aceasta o organizează cu ajutorul soţului ei, regizorul britanic Guy Ritchie, se numără şi autorităţile care i-au ajutat pe cei doi în procesul de adopţie a băieţelului David Banda, din Malawi.

Madonna ft. Justin Timberlake - "4 Minutes"

Madonna - "Give It 2 Me"

Madonna - "Hung Up"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici