Madonna organizează o întâlnire între copiii ei adoptaţi şi rudele acestora din Malawi

Cântăreaţa Madonna va efectua o vizită în Malawi, săptămână aceasta, şi va organiza o întâlnire între cei doi copii ai ei adoptaţi din această ţară africană şi rudele lor, informează thesun.co.uk.

118 afișări
Imaginea articolului Madonna organizează o întâlnire între copiii ei adoptaţi şi rudele acestora din Malawi

Madonna organizează o întâlnire între copiii ei adoptaţi şi rudele acestora din Malawi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei britanice, Madonna a pus deja la punct o întâlnire între fiica ei Mercy, adoptată din Malawi, şi rudele acesteia, pe care nu le-a mai văzut din vara anului 2009. Totodată, "regina muzicii pop", cum este supranumită Madonna, va organiza o întâlnire între fiul ei adoptiv, David, şi tatăl biologic al acestuia.

Madonna organizează aceste întâlniri deoarece doreşte ca cei doi copii africani în vârstă de patru ani pe care i-a adoptat "să îşi arate noile lor talente dobândite în arta dansului" şi "să-şi întâlnească rudele", a declarat o sursă din anturajul cântăreţei americane.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, Madonna va fi însoţită în această călătorie şi de ceilalţi doi copii ai ei - Lourdes, în vârstă de 13 ani, şi Rocco, în vârstă de nouă ani.

"Le-a promis că îi va readuce în ţara lor natală. Ea consideră că aceste călătorii sunt vitale pentru ca ei să îşi înţeleagă originile", a declarat aceeaşi sursă.

Madonna, care va fi însoţită în această călătorie şi de iubitul ei brazilian, Jesus Luz, în vârstă de 23 de ani, va pune piatra de temelie la construcţia unei academii pentru fetele din Malawi.

Recent, presa britanică a afirmat că Lourdes, fiica cea mare a Madonnei, a primit un rol în filmul "W.E.", o dramă inspirată din viaţa regelui Edward al VIII-lea, monarhul care a renunţat la tronul Marii Britanii pentru a se căsători cu o americancă. Acesta va fi cel de-al doilea lungmetraj regizat de cântăreaţa americană, iar filmările vor începe în această vară.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici