Madonna, sărut cu o altă artistă. Imaginile care amintesc de sărutul cu Britney Spears şi Christina Aguilera - VIDEO

Madonna a atras toată atenţia asupra ei la un eveniment, când a ales să-i dăruiască unei alte vedete un cadou inedit: un sărut asemănător celui pe care l-a împărţit în 2003 cu Britney Spears şi Christina Aguilera.

743 afișări
Imaginea articolului Madonna, sărut cu o altă artistă. Imaginile care amintesc de sărutul cu Britney Spears şi Christina Aguilera - VIDEO

Madonna, sărut cu o altă artistă. Imaginile care amintesc de sărutul cu Britney Spears şi Christina Aguilera

Vedeta sărutată de Madonna a fost Nicki Minaj, care sărbătorea împlinirea a 29 de ani pe platourile de filmare a videoclipului "Give Me All Your Luvin", o colaborare între ea şi Madonna.

Madonna a fost cea care a venit la Nicki cu prăjituri pe post de tort şi după ce i-a cântat "La mulţi ani", i-a spus să sufle în lumânări şi să-şi pună o dorinţă. Nicki a suflat iar Madonna i-a spus că dorinţa i s-a împlinit deja, după care a sărutat-o, informează Daily Mail.

Sărutul primit de la Madonna a determinat-o pe Nicki să ţină un discurs de mulţumire dedicat în special ei. "Trebuie să-i mulţumesc reginei Madonna pentru că mi-a dat această oportunitate. O iubesc atât de mult. Nu trebuia să facă toate astea pentru mine. Mulţumesc mult pentru tot", a spus Nicki.

Într-un interviu ulterior, Madonna, în vârstă de 53 de ani, a explicat sărutul: "Era ziua ei şi eram la finalul unei zile lungi de filmare în care o sărbătoream. După câteva guri de şampanie, am sărutat-o", a spus Madonna. 

 
 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici