"Mai bine termină-ţi băutura!" TORNADĂ stârnită din senin într-un sătuc turistic din Marea Britanie - FOTO, VIDEO

Marea Britanie nu este tocmai teritoriul pe care să îşi facă apariţia tornadele, mai ales cele formate din senin. Cu toate acestea, fenomenul a putut fi observat sâmbătă seara, în timp ce oamenii se relaxau în grădina unui bar din Thorpeness, Suffolk, localitatea fiind un loc în care mulţi britanici aleg să îşi petreacă vacanţa în familie.

7942 afișări
Imaginea articolului "Mai bine termină-ţi băutura!" TORNADĂ stârnită din senin într-un sătuc turistic din Marea Britanie - FOTO, VIDEO

"Mai bine termină-ţi băutura!" TORNADĂ stârnită din senin într-un sătuc turistic din Marea Britanie - FOTO, VIDEO

 
Imaginile au fost surprinse chiar de bucătarul localului The Dolphin Inn, Phil Hannam, cu telefonul mobil, în timp ce se afla într-o pauză, relatează Daily Mail.
 
Cu toate că tornada se apropia galopant, clienţii nu păreau a avea vreo intenţie de a se grăbi să plece din calea furtunii şi deşi au fost avertizaţi, nu se poate spune că s-au şi grăbit să îşi termine băuturile. 
 
Potrivit locuitorilor din Thorpeness, un asemenea fenomen nu a mai fost niciodată văzut la ei în zonă, cu atât mai mult să îl şi poată fotografia.
 
 
"A fost zăpuşeală ieri şi vremea schimbătoare, dar n-am mai văzut o tornadă în Suffolk înainte. Am fost uimiţi când Phil s-a întors şi ne-a arătat fotografia pe telefon", a declarat managerul restaurantului, Amy Youngs.
 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici