Malin Akerman este însărcinată cu primul său copil

Actriţa Malin Akerman, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată, acesta fiind primul copil al artistei şi al soţului ei, Roberto Zincone.

235 afișări
Imaginea articolului Malin Akerman este însărcinată cu primul său copil

Malin Akerman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii actriţei au confirmat, pentru USMagazine.com, faptul că Malin este însărcinată. Nu se ştie însă cât de avansată este sarcina şi nici ce sex are copilul, mai scrie contactmusic.com.

Malin Akerman este căsătorită de cinci ani cu Roberto Zincone, bateristul trupei rock The Petalstones.

Vorbind despre relaţia sa cu Roberto, Malin a spus că cei doi se ceartă foarte rar şi mereu reuşesc să îşi rezolve rapid problemele.

"Am avut câteva experienţe extraordinare. Când filmam pentru 'Vacanţă All Inclusive/ Couples Retreat' în Bora Bora, el a venit după mine şi am petrecut o lună de miere pe care nu o avusesem înainte", a spus actriţa.

Actriţa de origine suedeză Malin Akerman s-a remarcat, în 2009, graţie rolurilor din comediile "Vrei să te însori cu mine?", "Vacanţă All Inclusive" şi în thrillerul SF "Cei ce veghează/ Watchmen".

Totodată, Malin joacă rolul principal în lungmetrajul "Inferno", o ecranizare a biografiei actriţei Linda Lovelace, un star porno din anii '70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici