Mama actorului Brad Pitt a publicat o scrisoare anti-homosexualitateşi anti-Obama într-un ziar din Missouri

Jane Pitt, mama actorului american Brad Pitt, a publicat o scrisoare publică anti-gay şi anti-Obama într-un ziar din Springfield, statul american Missouri.

447 afișări
Imaginea articolului Mama actorului Brad Pitt a publicat o scrisoare anti-homosexualitateşi anti-Obama într-un ziar din Missouri

Mama actorului Brad Pitt a publicat o scrisoare anti-gay şi anti-Obama într-un ziar din Missouri (Imagine: Hepta)

În această scrisoare publică, Jane Pitt îi îndeamnă pe cetăţenii americani creştini să voteze la alegerile prezidenţiale cu candidatul republican Mitt Romney şi afirmă că actualul preşedinte american Barack Obama este "un liberal care sprijină uciderea bebeluşilor nenăscuţi şi căsătoriile între persoane de acelaşi sex".

Reprezentanţii publicaţiei The Springfield News-Leader au confirmat faptul că autorul scrisorii este într-adevăr Jane Pitt, mama actorului Brad Pitt, la rândul lui un susţinător al preşedintelui Obama.

În această scrisoare - o reacţie la un alt articol apărut în aceeaşi publicaţie, potrivit căruia creştinii americani au dreptul să refuze să voteze pentru Mitt Romney pentru că acesta este mormon -, Jane Pitt afirmă că este "o creştină care nu sprijină neapărat religia mormonă".

Jane Pitt afirmă apoi în paragraful imediat următor: "Orice creştin ar trebui să petreacă mult timp în rugăciune, înainte de a refuza să voteze pentru un familist cu înalte valori morale, cu experienţă în afaceri, care este impotriva avorturilor şi care împărtăşeşte convingerile creştine referitoare la homosexualitate tocmai pentru că este mormon".

"Orice creştin care nu votează sau care îşi anulează buletinul de vot votează de fapt pentru oponentul lui Mitt Romney, Barack Hussein Obama - un om care a petrecut mulţi ani în cultul Jeremiah Wright, care nu a organizat o slujbă publică pentru a marca Ziua Naţională a Rugăciunii şi care este un liberal ce susţine uciderea bebeluşilor nenăscuţi şi căsătoriile între persoane de acelaşi sex", a adăugat mama starului american.

Alături de partenera lui de viaţă, Angelina Jolie, actorul Brad Pitt militează de mulţi ani în favoarea căsătoriilor gay. "Aşa cum am mai spus, nu ne vom căsători până când fiecare cetăţean din această ţară nu va avea garantat dreptul de a se căsători cu cine doreşte", a declarat în urmă cu câţiva ani Brad Pitt, în emisiunea prezentatoarei TV Ellen DeGeneres. Cu toate acestea, Angelina Jolie şi Brad Pitt au anunţat în luna aprilie că s-au logodit, după o relaţie care durează de şapte ani.

În ianuarie, Brad Pitt a vorbit despre mama lui într-un interviu publicat în The Hollywood Reporter: "Este o persoană foarte, foarte iubitoare - este foarte deschisă şi onestă şi e hilar să vezi că e mereu descrisă în tabloide ca un fel de diavoliţă. Nu există niciun gram de răutate în ea. Ea vrea ca toată lumea să fie fericită".

În acelaşi interviu, Brad Pitt a declarat că îl sprijină pe Barack Obama la următoarele alegeri prezidenţiale din Statele Unite.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, denumit de presa de la Hollywood cuplul "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici