Mama actorului Dylan McDermott a fost ucisă de iubitul ei mafiot, în 1967, potrivit unor noi dovezi

O anchetă redeschisă de poliţia din statul american Connecticut a stabilit că mama actorului Dylan McDermott a fost asasinată de iubitul ei mafiot, în anul 1967.

292 afișări
Imaginea articolului Mama actorului Dylan McDermott a fost ucisă de iubitul ei mafiot, în 1967, potrivit unor noi dovezi

Dylan McDermott (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit ziarului The Republican-American, poliţia din oraşul Waterbury a redeschis, în 2011, ancheta despre moartea mamei actorului, Diane McDermott, după ce starul american i-a contactat pe poliţişti pentru a le pune câteva întrebări despre acest caz, informează accesshollywood.com.

Dylan McDermott avea cinci ani atunci când mama lui a fost împuşcată mortal, în februarie 1967. Autorităţile au afirmat atunci că moartea ei a fost un accident.

Poliţia a declarat publicaţiei The Republican-American că dovezile descoperite recent ar fi suficiente pentru a-l acuza în mod oficial de crimă pe John Sponza. Însă Sponza a fost asasinat în 1972, iar trupul său neînsufleţit a fost descoperit în portbagajul unui automobil aflat în parcarea din faţa unei băcănii din Massachusetts.

Dylan McDermott este un actor american, născut pe 26 octombrie 1961, devenit celebru cu rolul avocatului Bobby Donnell din serialul de televiziune "Cabinet de avocatură/ The Practice", pentru care a fost recompensat cu un Glob de Aur în 1999 şi a primit o nominalizare la premiile Emmy. Actorul american s-a remarcat recent în serialul "American Horror Story", în care joacă alături de celebra actriţă americană Jessica Lange.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici