Mandat de arest pe numele unei prinţese saudite, emis la Paris. Ce i-a făcut unui bărbat

Poliţia franceză a emis un mandat de arest pe numele prinţesei Hassa bint Salman, sora prinţului saudit Mohammad bin Salman. Femeia este acuzată că i-a spus gărzii sale de corp să lovească un bărbat, care făcea lucrări în apartamentul ei dintr-o zonă rezidenţială din Paris, informează The Guardian.

19068 afișări
Imaginea articolului Mandat de arest pe numele unei prinţese saudite, emis la Paris. Ce i-a făcut unui bărbat

Mandat de arest pe numele unei prinţese saudite, emis la Paris. Ce i-a făcut unui bărbat

Victima le-a spus autorităţilor franceze că în anul 2016 efectua lucrări de reparaţie în casă, iar la un moment dat a fotografiat camera în care urma să lucreze. Sora prinţul moştenitor al Arabiei Saudite l-a surprins şi l-a acuzat că făcea poze pentru a le vinde jurnaliştilor. Ulterior, Hassa bint Salman i-a spus gărzii sale de corp să îl lovească pentru fapta sa.

După lovituri, victima a fost obligată să îngenuncheze şi să sărute picioarele prinţesei. Peste câteva ore, bărbatul a fost lăsat să plece, însă i-au fost confiscate lucrurile pe care le deţinea.

Garda de corp a fost acuzată pentru violenţă cu arma, ameninţare cu moartea, furt şi sechestrare. Totodată, şi pe numele prinţesei a fost emis un mandat de arest de către autorităţile franceze. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici