Manechine plătite de politicieni şi milionari pentru sex

„Naţional” a descoperit „bomba” anului 2010: zeci de manechine au fost racolate într-o reţea de sclavie sexuală şi plătite să întreţină relaţii intime cu politicieni cunoscuţi, care apar zilnic la televizor, cu oameni de afaceri din topul celor mai bogaţi români sau cu artişti şi interlopi temuţi.

114 afișări
Imaginea articolului Manechine plătite de politicieni şi milionari pentru sex

Manechine plătite de politicieni şi milionari pentru sex (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ancheta este confirmată de procurorii de la Crimă Organizată, de la care ziarul "Naţional" a obţinut probe incredibile.

Pe lista celor care au beneficiat de servicii sexuale plătite se află deputatul Robert Negoiţă, fratele acestuia, milionarul Ionuţ Negoiţă, interlopul Nuredin Beinur, dar şi alte nume sonore, precum Nicolae Bănicioiu sau Adrian Enache, conform www.ziarulnational.ro.

Potrivit surselor ziarului "National", întreaga filieră era condusă de Ion Tămârjan şi Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, între 100 şi 500 de euro, şi chiar promisiuni că ar putea deveni vedete şi apoi luate de soţii de către clienţii VIP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici