Marc Jacobs vrea să lanseze un brand vestimentar pentru femeile plinuţe

Designerul american Marc Jacobs intenţionează să lanseze un brand vestimentar destinat femeilor cu forme mai ample, potrivit partenerului său de business Robert Duffy, citat de Brand Republic.

61 afișări
Imaginea articolului Marc Jacobs vrea să lanseze un brand vestimentar pentru femeile plinuţe

Marc Jacobs vrea să lanseze un brand vestimentar pentru femeile plinuţe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Planurile au fost făcute publice de către Duffy pe pagina sa de Twitter.

El a declarat că brandul este în negocieri pentru lansarea unui linii de haine pentru femei cu forme mai generoase. El a precizat că e vorba de un nou brand, nu de confecţionarea modelelor de pe pasarela de prezentare cu măsuri mai mari.

"Eu şi Marc vrem să construim un brand. Asta vrem să facem. Vom avea o linie separată. După cum ştie toată lumea, rar aceste linii scot profit", a mai scris Duffy pe Twitter.

Marc Jacobs a câştigat de-a lungul timpului admiraţia tuturor editorilor de modă din întreaga lume. El şi-a pus semnătura nu numai pe colecţii vestimentare, ci şi pe colecţii de accesorii, parfumuri. De asemenea, el a creat o line de accesorii pentru câini numită Bark Jacobs.

Fanii brandului Marc Jacobs au fost rugaţi să vină cu propunei de nume pentru noua linie vestimentară, care va fi disponibilă în magazine de anul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici