Maria Băsescu a premiat câştigătorii unui concurs de echitaţie din Parcul Crângaşi

Maria Băsescu, soţia preşedintelui Traian Băsescu, i-a premiat pe câştigătorii unui concurs de echitaţie, care a fost organizat sâmbătă, în Parcul Crângaşi din Bucureşti.

216 afișări
Imaginea articolului Maria Băsescu a premiat câştigătorii unui concurs de echitaţie din Parcul Crângaşi

Maria Băsescu a premiat câştigătorii unui concurs de echitaţie din Parcul Crângaşi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Maria Băsescu le-a înmânat premii, constând în diplome şi statuete, călăreţilor care au câştigat cele două probe ale concursului, în timp ce caii câştigători au fost recompensaţi cu bucăţele de zahăr.

Prima probă a concursului, care a avut trei câştigători, din şase participanţi, a avut premii totale în valoare de 700 de lei, în timp ce, la a doua probă, cu acelaşi număr de câştigători, dar cu cinci concurenţi, valoarea premiilor a fost de 1.000 de lei. Conform organizatorilor, Maria Băsescu a fost sponsorul competiţiei.

Organizatorii au spus, de asemenea, că la iniţiativa Mariei Băsescu, la acest concurs au fost oferite premii şi îngrijitorilor cailor din competiţie.

Concursul de echitaţie din Parcul Crângaşi a atras, în ciuda ploii şi a vremii închise, câteva zeci de persoane, pasionaţi de echitaţie, iubitori de cai sau simpli trecători. Aceştia au putut urmări competiţia, au putut călări şi au avut acces şi la delicii gastronomice constând în mici şi bere, comercializate la o terasă din apropierea locului de derulare a concursului.

De asemenea, spectatorii au putut urmări o demonstraţie de lupte medievale cu costume specifice, precum şi un spectacol de dresaj şi cascadorie ecvestră, realizat de Grupul Vali Vasilescu.

Evenimentul a debutat săptămâna trecută şi se va desfăşura şi la sfârşitul săptămânii viitoare, în Parcul Crângaşi din Capitală.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Organizat de Primăria Sectorului 6 şi Clubul de Echitaţie Bucureşti, acesta este primul eveniment hipic ce are loc în Bucureşti după 1989. De altfel, potrivit lui Dan Filimon, preşedintele Clubului de Echitaţie Bucureşti, se intenţionează organizarea mai multor astfel de evenimente, naţionale şi internaţionale, prin care să se promoveze şi să se popularizeze hipismul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici