Maria Băsescu va participa duminică la un spectacol la Circul Globus, la invitaţia prinţului Carol

Maria Băsescu, soţia preşedintelui Traian Băsescu, va participa duminică seară la un spectacol la Circul Globus, la invitaţia prinţului Carol Ferdinand, evenimentul fiind organizat cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae (6 decembrie), anunţă reprezentanţii Prinţului Paul şi ai Prinţesei Lia.

252 afișări
Imaginea articolului Maria Băsescu va participa duminică la un spectacol la Circul Globus, la invitaţia prinţului Carol

Maria Băsescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Prinţul Carol Ferdinand a invitat-o pe naşa lui, Maria Băsescu, la un spectacol de circ, cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae, şi aceasta a confirmat participarea la eveniment, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Prinţului Paul şi ai Prinţesei Lia.

La spectacolul de la Circul Globus - "Galele Circului, ediţia a 11-a" - au fost invitate şi fiicele soţilor Băsescu, Ioana şi Elena.

Spectacolul de circ se va desfăşura duminică de la ora 18.30 şi va include şi un număr special cu cai, cunoscută fiind pasiunea Mariei Băsescu pentru echitaţie.

Carol Ferdinand s-a născut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea "Regina Maria" din Bucureşti şi a fost botezat pe data de 22 mai 2010 în religia ortodoxă, naşii de botez fiind Traian Băsescu şi Maria Băsescu.

În 9 ianuarie 2011, părinţii prinţului Carol Ferdinand - Prinţul Paul şi Prinţesa Lia - şi naşii - Traian Băsescu şi Maria Băsescu - au sărbătorit ceremonia de "tăiere a moţului", şeful statului oferindu-i copilului pixul său Mont Blanc, dar şi jucării şi hăinuţe.

Pe de altă parte, Maria Băsescu a fost "onorată", pe 1 iunie, în cadrul unei recepţii care a marcat împlinirea unui an de la botezul prinţului Carol Ferdinand, la care au participat, pe lângă Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, reprezentanţi ai Corpului Diplomatic.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici