Mariaj catastrofal pentru Uma Thurman, într-o nouă comedie

Uma Thurman va juca în lungmetrajul "Ceremony", o comedie hollywoodiană în care actriţa americană interpretează rolul unei femei aflate pe punctul de a se căsători, de care este îndrăgostit un adolescent, care încearcă să împiedice această căsătorie, informează revista Variety, citată de AFP.

31 afișări
Imaginea articolului Mariaj catastrofal pentru Uma Thurman, într-o nouă comedie

Mariaj catastrofal pentru Uma Thurman, într-o nouă comedie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul filmelor "Kill Bill", în vârstă de 39 de ani, a încheiat de curând filmările la "Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief".

Filmările pentru pelicula "Ceremony" vor debuta pe 21 octombrie, în Long Island (New York).

Michael Angarano, care a jucat, în 2008, în filmul "The Forbidden Kingdom", va interpreta în acest lungmetraj rolul unui adolescent îndrăgostit nebuneşte de personajul interpretat de Uma Thurman şi care va provoca o serie întreagă de catastrofe pentru a sabota ceremonia de nuntă a acesteia.

La sfârşitul anului, Uma Thurman va fi prezentă în sălile de cinematograf într-o altă comedie, intitulată "Motherhood", regizată de Katherine Dieckmann.

Uma Thurman este cunoscută pentru roluri precum cele din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la premiile Oscar, "Legături periculoase" şi seria "Kill Bill".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici