Marian Drăgulescu şi Pavel Stratan se pregătesc pentru primul duel de la "Dansez pentru tine"

Marian Drăgulescu şi Adriana Lupu au energie cât să dea şi altora, iar Pavel Stratan şi Andreea Preda se "răsfaţă" repetând de 10 ori mai mult decât până acum, pentru primul duel din competiţia "Dansez pentru tine", care va putea fi văzut vineri, de la 20.30, la Pro TV, informează televiziunea.

155 afișări
Imaginea articolului Marian Drăgulescu şi Pavel Stratan se pregătesc pentru primul duel de la "Dansez pentru tine"

Marian Drăgulescu şi Pavel Stratan se pregătesc pentru primul duel de la "Dansez pentru tine"

Emoţiile vor atinge cote maxime la "Dansez pentru tine" vineri, de la ora 20.30, atunci când prima echipă din acest sezon va părăsi competiţia visurilor. Dezamăgite că au intrat la duel, dar decise să lupte cu îndârjire până la capăt, echipele condamnate din această săptămână repetă de zor pentru marea confruntare de vineri, atunci când telespectatorii vor decide cine merge mai departe şi cine părăseşte competiţia visurilor de la Pro TV.

Deşi obstacolele le mai taie unora aripile, asta nu se aplică şi în cazul perechii formate din Adriana Lupu şi Marian Drăgulescu. "La noi în echipă nu e nimeni cu moralul scăzut, avem atâta energie, ambiţie şi putere de muncă, încât putem da şi celor care au nevoie. Ca şi la prima emisiune, vom avea un şef de galerie în persoana soţiei mele. Va veni cu o mulţime de prieteni, ne vor transmite toată energia şi suportul lor, vor avea tricouri inscripţionate, va fi nebunie, ce mai, ca pe stadion", dezvăluie Marian Drăgulescu, cel care luptă alături de Adriana pentru ca familia ei să aibă parte de un trai decent, distrus în trecut de inundaţii.

Dacă echipa lui Marian debordează de energie, în cea a lui Pavel Stratan domneşte "răsfăţul". Întrebat cum îşi răsfaţă partenera, Pavel a mărturisit: "Da, sigur, ne răsfăţăm unul pe celălalt, dar repetând de 10 ori mai mult ca până acum". Pavel şi Andreea, care luptă pentru a se revanşa faţă de sora ei, care a îngrijit-o după decesul părinţilor, mizează pe ambiţie, muncă şi răbdare, dar recunosc că, în ultimele zile cel puţin, s-a acumulat multă durere fizică.

Până vineri, când una dintre cele două echipe va părăsi concursul, telespectatorii pot salva perechea favorită trimiţând SMS la 1322 cu textul "Pavel", dacă vor ca Pavel Stratan şi Andreea Preda să meargă mai departe, sau "Marian", pentru echipa formată din Marian Drăgulescu şi Adriana Lupu. De asemenea, telespectatorii pot suna la 0900.760.405 pentru Pavel şi Andreea şi la 0900.760.406 pentru Marian şi Adriana. Numerele de telefon pot fi apelate doar din reţelele Romtelecom şi Alonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici