Mark Wahlberg, spitalizat după ce a suferit o intoxicaţie cu fum

Actorul american Mark Wahlberg a fost spitalizat de urgenţă după ce a suferit o intoxicaţie cu fum, produs de o maşină de efecte speciale, pe platourile de filmare ale peliculei "The Fighter", informează thesun.co.uk.

16 afișări
Imaginea articolului Mark Wahlberg, spitalizat după ce a suferit o intoxicaţie cu fum

Mark Wahlberg, spitalizat după ce a suferit o intoxicaţie cu fum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Medicii au folosit un dispozitiv special pentru a curăţa căile respiratorii ale actorului.

Mark Wahlberg, în vârstă de 38 de ani, a început să aibă probleme respiratorii vineri, la câteva ore după filmarea unei scene, în Boston, pentru cel mai recent film în care joacă, "The Fighter".

O sursă a declarat: "Se pare că a inhalat prea mult fum (pe platourile de filmare, n.r.)".

Mark Wahlberg a fost externat în cursul aceleiaşi zile şi a revenit imediat pe platourile de filmare.

Mark Wahlberg şi Christian Bale joacă împreună în filmul "The Fighter", o dramă despre lumea boxului, inspirată dintr-o poveste reală. Filmul prezintă povestea pugilistului "Irish" Mickey Ward (Mark Wahlberg), care a fost antrenat de fratele său vitreg Dick Eklund (Christian Bale). Accentul este pus de regizorul David O. Russell pe primii lor ani, foarte dificili, petrecuţi pe străzile din oraşul Lowell (Massachusetts), pe lupta pe care Eklund o duce cu dependenţa de droguri şi pe lupta pentru titlul mondial pe care a dus-o Ward.

Actorul Christian Bale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici