Mark Wahlberg va apărea alături de familia sa într-un reality-show

Actorul american Mark Walhberg va apărea alături de fratele său Donnie într-un reality-show, intitulat "Wahlburgers", inspirat de activităţile desfăşurate în restaurantul cu acelaşi nume pe care cei doi fraţi îl deţin în oraşul Hingham din statul Massachusetts.

158 afișări
Imaginea articolului Mark Wahlberg va apărea alături de familia sa într-un reality-show

Mark Wahlberg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alături de fratele său, Donnie Walhberg, celebrul actor american va apărea în acest reality-show care va prezenta felul în care familia Wahlberg administrează restaurantul. Show-ul de televiziune va prezenta în acelaşi timp viaţa de zi cu zi din familia Wahlberg, informează contactmusic.com.

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, în noua producţie TV, Mark şi Donnie Walhberg se vor întoarce în oraşul lor natal, Boston, pentru a-şi uni forţele cu fratele lor Paul, care este directorul executiv al afacerii administrate de familia Wahlberg.

Fanii actorului vor avea posibilitatea de a-i vedea în acest reality-show şi pe prietenii apropiaţi ai familiei sale, precum "Momma Wahlberg", Alma, care va apărea în mod regulat în noul serial. Vărul fraţilor Wahlberg, Johnny "Drama" Alves, dar şi prietenii lor Henry "Nacho" Laun şi Billy Leonard vor apărea în noua producţie.

Reality show-ul "Wahlburgers" este produs de postul de televiziune A&E şi va avea premiera pe micile ecrane americane pe 22 ianuarie.

Mark Wahlberg este ocupat în prezent cu filmările de la noul lungmetraj din seria "Transformers".

Mark Wahlberg are un curriculum vitae ieşit din comun, chiar şi pentru criteriile hollywoodiene. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea celebrei mărci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian", "Lunetistul", "Max Payne".

Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, graţie evoluţiei sale din filmul "Cârtiţa/ The Departed", lansat în 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese. Actorul s-a remarcat recent şi în pelicula "The Fighter", în care a jucat alături de Christian Bale şi Melissa Leo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici