Mărturisiri despre sex la 78 de ani. Ce vedetă a făcut dezvăluiri picante din viaţa intimă

Actriţa şi scriitoarea Joan Collins, în vârstă de 78 de ani, a lansat o carte în care vorbeşte despre importanţa pe care o acordă sexului pentru a fi frumoasă.

2958 afișări
Imaginea articolului Mărturisiri despre sex la 78 de ani. Ce vedetă a făcut dezvăluiri picante din viaţa intimă

Joan Collins (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa a declarat nonşalant că acordă o mare importanţă vieţii sexuale pentru a-şi menţine frumuseţea, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta a mărturisit că ea şi soţul său, Percy Gibson, cu 32 de ani mai tânăr, încă se bucură de o viaţă sexuală foarte bună.

Joan Collins nu este singura vedetă în vârstă care vorbeşte despre viaţa sa sexuală. Recent, actriţa Jane Fonda a lansat o autobiografie în care vorbeşte şi despre felul în care cuplurile în vârstă pot avea o viaţă sexuală pasională.

Vedeta, care atribuie o parte din aspectul ei tânăr vieţii sexuale active, a declarat că îşi poate da seama dacă o persoană are o viaţă sexuală fericită doar uitându-se la oameni. Actriţa a declarat că s-a hotărât să scrie despre sex pentru că nu a găsit niciodată o carte care să vorbească despre toate temele pe care le căuta, de la fizic şi psihic până la implanturi.

Părerile legate de aceste mărturisiri sunt împărţite. Deşi unii oameni le admiră pe vedete pentru curajul de a mărturisi detalii intime, există şi numeroase critici referitoare la acest lucru, deoarece este recomandat ca anumite poveşti şi detalii să rămână intime şi nu să fie relatate unor persoane străine.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici