Massif, festivalul din Poiana Braşov, va avea loc între 14 şi 17 martie 2024

A doua ediţie a festivalului Massif, organizat în Poiana Braşov, va avea loc între 14 şi 17 martie 2024, au anunţat miercuri organizatorii.

745 afișări
Imaginea articolului Massif, festivalul din Poiana Braşov, va avea loc între 14 şi 17 martie 2024

Organizatorii au început deja pregătirile şi promit să aducă pe pârtiile din staţiune un mix perfect de genuri muzicale, activităţi montane şi entertainment. Ediţia 2024 va transforma, pentru a doua oară, Poiana Braşov într-una dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul şi Estul Europei.

Prima ediţie a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracţiei şi muntelui, în cele 3 zile de show-uri şi concerte live din Poiana Braşov. Peste 100 de artişti români şi internaţionali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei şi la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanţii s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock şi pop.

Atât fanii festivalului, cât şi artiştii au fost captivaţi de experienţele trăite la Massif:

„E ceva cu oamenii de aici, trăiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist”, a declarat Morten.

„Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experienţa e diferită”, a declarat Dimitri Vegas.

Primele abonamente la Massif vor fi puse în vânzare pe data de 21 noiembrie 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici