Matthew McConaughey, tată pentru a doua oară

Actorul Matthew McConaughey a sărbătorit, duminică, pentru prima dată Ziua Tatălui, alături de fiul său Levi, în vârstă de 11 luni, şi de iubita sa, Camila Alves, anunţând cu această ocazie pe site-ul lui oficial că va mai avea un copil, relatează people.com.

10 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey, tată pentru a doua oară

Matthew McConaughey, tată pentru a doua oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este pentru prima dată când sărbătoresc Ziua Tatălui, iar ultimele 11 luni alături de Levi şi de Camila au reprezentat cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea", a scris actorul american pe site-ul său oficial.

"Avem şi alte veşti minunate pentru această zi de sărbătoare, care va fi un dublu motiv de sărbătoare anul viitor. Levi urmează să devină fratele cel mare. Da, am reuşit să recreăm încă o dată cel mai mare miracol din lume. Camila şi cu mine aşteptăm al doilea copil, să aducem mai multă viaţă în lume. Viitorul pare minunat, pe măsură ce familia noastră se măreşte", a adăugat actorul american.

Matthew McConaughey, în vârstă de 39 de ani, a declarat pentru revista People că a fi tată reprezintă pentru el "o aventură sălbatică şi un capitol minunat din viaţă".

McConaughey şi-a câştigat celebritatea cu filmul "Vremea răzbunării" (1996) şi apoi s-a orientat spre comedii romantice - "Cum să scapi de un tip în zece zile", "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani" etc.

Actorul originar din Texas, care a primit, în 2007, titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă din partea revistei People, este cunoscut pentru faptul că-şi protejează foarte mult viaţa privată. El a fost arestat o dată pentru nuditate în public şi a trăit mulţi ani într-o rulotă, în Malibu, până când, de curând, a decis să-şi cumpere o casă în valoare de zece milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici