Matthew McConaughey va juca într-o comedie neagră

Actorul american Matthew McConaughey va interpreta rolul principal în comedia neagră "Killer Joe", regizată de William Friedkin şi produsă de Voltage Pictures, în care va juca alături de Emile Hirsch, informează hollywoodreporter.com.

47 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey va juca într-o comedie neagră

Matthew McConaughey va juca într-o comedie neagră (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmările vor debuta pe 8 noiembrie în oraşul american New Orleans.

Scenariul, scris de Tracy Letts, laureat al premiului Pulitzer şi câştigător al unui premiu Tony, prezintă povestea unui bărbat, interpretat de Emile Hirsch, care pune la cale împreună cu sora sa moartea mamei lor pentru a încasa banii provenind din poliţa de asigurare de viaţă a acesteia. Cei doi îl angajează pe asasinul profesionist "Killer Joe" Cooper, interpretat de Matthew McConaughey.

Matthew Mcconaughey a devenit cunoscut în 1993 după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood. Printre rolurile sale notabile se numără cele din filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi va deţine rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care va avea premiera în 2011.

Emile Hirsch a debutat în televiziune, jucând în câteva seriale de succes precum "NYPD Blue - Viaţă de poliţist", "Spitalul de urgenţă" şi "Profiler". Actorul american s-a făcut ulterior remarcat şi în cinematografie, graţie rolurilor din lungmetrajele "Fata din vecini/ The Girl Next Door", "În sălbăticie/ Into The Wild", "Milk - Preţul curajului", "Bine aţi venit la Woodstock!/ Taking Woodstock" şi va putea fi văzut în viitorul apropiat în thrillerul SF "The Darkest Hour", produs de studiourile Summit Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici