Mbappé a terminat relaţia cu modelul transgender Ines Rau. Cine ar fi noua lui iubită

Partenera starului de la PSG este Stephanie Bertram, care a avut o relaţie cu fotbalistul olandez van der Wiel.

18225 afișări
Imaginea articolului Mbappé a terminat relaţia cu modelul transgender Ines Rau. Cine ar fi noua lui iubită

Mbappé a lăsat-o din braţe pe Ines Rau

Mbappé ar fi într-o relaţie cu un alt model, Stephanie Rose Bertram, fostă parteneră a fotbalistului olandez van der Wiel. Fotbalistul francez este acum în vacanţă la New York alături de prietenul său, marocanul Hakimi, colegul său de la PSG.

Cei doi jucători au ales New York-ul pentru a se relaxa şi nu au trecut neobservaţi. Cei mai atenţi au văzut o noutate în viaţa sentimentală a atacantului. Se pare că Kylian şi-ar fi încheiat relaţia cu modelul transgender Ines Rau şi a început una nouă cu un alt model.

Este vorba de Stephanie Rose Bertram, fosta parteneră a jucătorului Gregory van der Wiel (care a jucat la Paris Saint-Germain în perioada 2012-2016, dar nu l-a prins pe Mbappé, care a aterizat la Paris abia în 2017), cu care are două fiice. În urmă cu câţiva ani, modelul şi fostul fundaş s-au despărţit.

Stephanie urmează o carieră de succes în modă, care a început pe când avea doar 13 ani. Acum, potrivit bloggerului francez Juice Channel, Stephanie ar fi frecventat aceleaşi cluburi ca şi Mbappé, indiciu că relaţia lor ar putea fi oficializată în curând. 

Singurul lucru cert este că relaţia dintre atacant şi Ines Rau s-a încheiat. Cei doi au fost văzuţi împreună pentru prima dată în mai anul trecut, în timpul Festivalului de Film de la Cannes. La 16 ani, Ines a suferit o operaţie de schimbare a sexului, dar abia la 24 de ani şi-a găsit curajul să-şi spună povestea public.

Mai mult, înainte de Ines, lui Mbappé i se atribuia un flirt cu o italiancă, Marialuisa Jacobelli, un model italian, fostă jurnalistă sportivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici