Medeea Marinescu joacă alături de Daniel Auteuil în "Un homme très recherché"

Actriţa română Medeea Marinescu joacă alături de celebrul actor francez Daniel Auteuil în drama "Un homme très recherché", al treilea lungmetraj semnat de regizoarea Isabelle Mergault, informează cineuropa.org.

676 afișări
Imaginea articolului Medeea Marinescu joacă alături de Daniel Auteuil în "Un homme très recherché"

Medeea Marinescu joacă alături de Daniel Auteuil în producţia "Un homme très recherché" (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Actriţa Medeea Marinescu

Filmările pentru cel de-al treilea lungmetraj al lui Isabelle Mergault (care a regizat şi "Vă găsesc fermecător/ Je vous trouve très beau", în 2006, tot cu Medeea Marinescu în rolul principal) încep luni. În acest film, alături de Medeea Marinescu şi Daniel Auteuil va juca şi Sabine Azéma.

Scenariul, semnat de regizoare alături de Jean-Pierre Hasson, spune povestea unui bărbat evadat din puşcărie (Daniel Auteuil), după ce a fost condamnat pentru crimă. Acesta se refugiază pe un vapor, lângă un sat pierdut de lume, în care locuitorii şi-au pierdut orice speranţă. Încetul cu încetul, fugarul îi readuce pe aceştia la viaţă, dar o femeie îşi dă seama cine este el cu adevărat şi îl şantajează. Aceasta este de acord să nu îi divulge identitatea cu condiţia ca el să ucidă pentru ea.

Daniel Auteuil

Produs de Gaumont, la fel ca şi celelalte două lungmetraje ale cineastei, şi coprodus de casa franceză Thelma Films şi France 2 Cinéma, "Un homme très recherché", care a fost pre-cumpărat de Canal Plus şi Ciné Cinéma, va fi filmat în şase săptămâni. Primele filmări se vor desfăşura până pe 9 octombrie, la Château-Landon, în regiunea Ile-de-France.

Gaumont, care se ocupă şi de distribuirea filmului, va lansa pelicula în cinematografele din Franţa pe 31 martie 2010.

Medeea Marinescu a mai jucat în "Saltimbancii" (1981) şi "Maria Mirabela" (1981), "Promisiuni" (1985), "Zâmbet de soare" (1988), "Domnişoara Christina" (1992), "Patul lui Procust" (2001) şi, recent, în serialul tv difuzat de Acasă "Doctori de mame" (2008) şi în "Weekend cu mama" (2009, distribuit de MediaPro Distribution).

Isabelle Mergault a primit, în 2007, un premiu Cesar pentru filmul său de debut, "Je vous trouve très beau".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici