Mediafax şi Orange dau idei de Valentine's Day

Mediafax şi Orange lansează, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, un site în portalul Orange pe mobil care oferă îndrăgostiţilor sugestii de Valentine's Day şi multiple posibilităţi de a-şi personaliza telefonul în preajma zilei de 14 februarie.

20 afișări
Imaginea articolului Mediafax şi Orange dau idei de Valentine's Day

Mediafax şi Orange dau idei de Valentine's Day (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru a petrece cea mai reuşită Zi a Îndrăgostiţilor, clienţii Orange vor găsi în portalul pe mobil recomandări de destinaţii pentru o scurtă vacanţă romantică, sfaturi pentru întâlnirile din 14 februarie şi informaţii inedite. De exemplu, ei pot afla curiozităţi despre Sf. Valentin, de la originea legendei sale până la modurile insolite în care Ziua Îndrăgostiţilor a fost marcată în diferite colţuri ale lumii de-a lungul timpului.

Din site-ul dedicat, clienţii Orange pot descărca pe mobil wallpapere, screensavere şi tonuri de apel potrivite pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Totodată, în premieră, ei au la dispoziţie tonuri de aşteptare create special pentru această sărbătoare şi bazate pe piese de succes ale unor artişti precum Andra, Holograf, Loredana şi Anya feat. Jay Ko.

Dacă au nevoie de inspiraţie pentru declaraţii de dragoste, clienţii portalului Orange pe mobil au acces la poezii şi citate celebre şi, în plus, pot citi un horoscop al iubirii în 2010.

Site-ul lansat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă - este disponibil în secţiunea Meniu a portalului Orange pe mobil şi poate fi accesat de orice client Orange care are serviciul wap activat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici