Medvedev şi Putin, în pantaloni scurţi pe străzile din centrul Moscovei

Mai multe afişe în care Dmitri Medvedev şi Vladimir Putin apăreau în ţinute sportive, purtând pantaloni scurţi şi tricouri, puteau fi văzute, luni, pe panourile publicitare din Tsum, un cunoscut magazin universal din Moscova, guvernul rus cerând retragerea imaginilor.

603 afișări
Imaginea articolului Medvedev şi Putin, în pantaloni scurţi pe străzile din centrul Moscovei

Medvedev şi Putin, în pantaloni scurţi pe străzile din centrul Moscovei (Imagine: RIA Novosti)

Guvernul rus a ordonat primăriei moscovite să retragă aceste afişe cu caracter "deschis publicitar", până la sfârşitul zilei de luni, ameninţându-i pe autorii acestora cu urmărirea în justiţie, în caz contrar, transmite RIA Novosti.

Creatorul afişelor face parte dintr-un grup artistic, Monolog, şi a declarat că acele postere se înscriu în curentul "artă de stradă". El a precizat că a dorit să le prezinte pe cele mai renumite persoane din Rusia ca pe nişte "tipi destinşi, la modă, care duc o viaţă activă".

Potrivit agenţiei RIA Novosti, controversatele afişe nu mai erau expuse luni seară pe panourile publicitare din jurul magazinului Tsum.

Până la ora publicării acestor informaţii, agenţia de presă rusă nu a reuşit să obţină niciun punct de vedere oficial din partea comitetului moscovit pentru mass-media şi publicitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici