Meg Ryan, la 51 de ani: Starul din "Nopţi albe în Seattle" şi "Mesaj pentru tine" continuă să joace în filme - FOTO

Meg Ryan, starul feminin de la Hollywood care a încântat iubitorii de filme din întreaga lume cu rolurile din filme populare precum "Nopţi albe în Seattle" (Sleepless in Seattle), "Mesaj pentru tine" (You've Got Mail).

2722 afișări
Imaginea articolului Meg Ryan, la 51 de ani: Starul din "Nopţi albe în Seattle" şi "Mesaj pentru tine" continuă să joace în filme - FOTO

Meg Ryan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meg Ryan a debutat în 1981 la Hollywood cu rolul Debby Blake în filmul "Rich and Famous" (Bogate şi celebre).

În 1986, Meg Ryan joacă într-un lungmetraj cu succes enorm la public, "Top Gun", acolo unde o interpretează pe soţia lui Goose, Carol Bradshaw. Nick "Goose" Bradshaw (interpretat de Anthony Edwards) este cel mai bun prieten al protagonistului Pete "Maverick" Mitchell (jucat de Tom Cruise). Goose moare după ce avionul său se prăbuşeşte.

În 1989, Meg Ryan interpretează rolul principal în comedia romantică "When Harry Met Sally" (Când Harry o întâlneşte pe Sally), alături de Billy Cristal, film cu încasări de 92.823.546 dolari în condiţiile unui buget de numai 16 milioane.

În 1991, Meg Ryan o joacă pe soţia solistului trupei "The Doors", Jim Morrison, în filmul "The Doors", regizat de Oliver Stone. În timp ce Meg Ryan o interpretează pe Pamela Courson, Jim Morrison este interpretat magistral de Val Kilmer.

Probabil filmele în care Meg Ryan a fost văzută de cele mai multe ori sunt "Nopţi albe în Seattle" (Sleepless in Seattle, 1993) şi "Mesaj pentru tine" (You've Got Mail, 1998). În aceste 2 filme romantice Meg Ryan joacă alături de Tom Hanks. Cei doi fac un cuplu perfect, unul dintre cele mai memorabile din istoria peliculelor romantice.

În vârstă de 51 de ani acum, Meg Ryan continuă să joace în filme şi lucrează în prezent la "Lives of the Saints", dramă în care va juca şi rapper-ul 50 Cent.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici