Megan Fox, aproape de a deveni mămică. Cum arată vedeta însărcinată - FOTO

Actriţa Megan Fox, care este însărcinată în ultimul trimestru, a fost surprinsă de fotografi în timp ce se plimba pe străzile din Los Angeles, vedeta arătând extrem de fericită.

9400 afișări
Imaginea articolului Megan Fox, aproape de a deveni mămică. Cum arată vedeta însărcinată - FOTO

Megan Fox (Imagine: Hepta)

Actriţa în vârstă de 26 de ani, care este însărcinată cu primul ei copil, părea fericită. Îmbrăcată lejer, cu o fustă lungă şi o bluză care îi scotea în evidenţă burtica de gravidă, Megan Fox a mers relaxată pe stradă, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta din "Transformers" a scris recent pe Twitter că este mândră de formele pe care le are: "Tocmai mi-am dat seama cât de multe mesaje scriu despre mâncare. Dar mă uit la hainele de dinaintea sarcinii şi voi avea mult de lucru după sosirea îngerului meu", a postat actriţa.

Megan Fox şi soţul ei, actorul Brian Austin Green, vor avea primul copil biologic. După ce s-au căsătorit în 2010, Megan Fox a devenit mama adoptivă a lui Kassius, fiul în vârstă de 10 ani pe care Brian Austin Green îl are din prima lui căsnicie, cu Vanessa Marcil.

Megan Fox şi Brian Austin Green, în vârstă de 38 de ani, s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

Megan Fox a devenit cunoscută după ce a jucat în primele două filme din seria "Transformers". Actriţa a fost concediată din distribuţia celui de-al treilea film din această franciză, cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, după ce îl comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler şi cu Napoleon şi a spus că "este un adevărat coşmar să lucrezi cu el".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici