Meghan Markle, în loc de Gioconda. Kitsch-ul creat de Beyonce şi Jay-Z, la Gala Brit Awards 2019 | VIDEO

Gala Brit Awards 2019, ceremonia anuală a premiilor muzicale din Marea Britanie, s-a desfăşurat ca de obicei cu numeroase ţinute extravagante pe covorul roşu. Totuşi, de această dată, unul dintre discursuri a fost cel mai „memorabil” moment al serii, transmite Cosmopolitan.

3321 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle, în loc de Gioconda. Kitsch-ul creat de Beyonce şi Jay-Z, la Gala Brit Awards 2019 | VIDEO

Decernare de premii cu suprize: Beyonce şi Jay-Z, „apariţie” memorabilă la Gala Brit Awards 2019 | VIDEO

Beyonce şi Jay-Z au câştigat premiul pentru „Cel mai bun grup internaţional”, şi chiar dacă nu au putut participa la evenimentul de la Arena O2 din Londra, artiştii au trimis o filmare prin intermediul căreia le-au mulţumit fanilor.

În filmare, aceştia au recreat o parte din videoclipul pentru „Apeshit”, în care erau filmaţi în faimosul muzeu Louvre din Paris, în faţa tabloului Mona Lisa. De această dată însă, tabloul lui Leonardo da Vinci a fost înlocuit de un portret al Ducesei de Sussex, Meghan Markle.

Fanii celor doi artişti au răspuns imediat pe reţelele de socializare, uimiţi şi derutaţi de momentul inexplicabil. „Acela este cumva un portret cu Meghan Markle? Nu pot să cred!”, a comentat unul dintre fani.

În timpul discursului de acceptare, Beyonce şi Jay-Z le-au mulţumit tuturor pentru premiul acordat şi au declarat că „totul înseamnă iubire”.

Ducesa de Sussex nu a emis un răspuns deocamdată pentru că, cel mai probabil, a fost foarte ocupată cu petrecerea bebeluşului, organizată în New York, unde a avut invitaţi precum Serena Williams, Amal Clooney şi Abigail Spencer.

Printre marii căştigători ai serii s-au numărat trupa The 1975, Calvin Harris, Dua Lipa, dar şi Pink. Formaţia britanică Little Mix a căştigat premiul pentru „Cel mai bun videoclip”, în timp ce câştigători internaţionali precum rapperul Drake şi Ariana Grande au lipsit de la ceremonie.

Cântăreaţa americană Pink a primit premiul pentru contribuţia remarcabilă la dezvoltarea muzicii. Pink este primul artist internaţional care primeşte prestigiosul premiu şi se alătură astfel unor personalităţi precum David Bowie, Elton John, Queen şi Spice Girls.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici