Meghan Markle, primul interviu după separarea de familia regală. Ducesa se va întâlni cu Ellen DeGeneres „într-un loc secret”

Meghan Markle va răspunde întrebărilor lui Ellen DeGeneres într-un prim interviu acordat după îndepărtarea de Familia Regală britanică dar locul în care va avea loc întâlnirea este păstrat secret, arată Metro

6294 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle, primul interviu după separarea de familia regală. Ducesa se va întâlni cu Ellen DeGeneres „într-un loc secret”

Cele două vedete s-au cunoscut în urmă cu doi ani la un adăpost pentru câini din Los Angeles şi au păstrat legătura. Între timp, se pare că pregătesc un interviu despre despărţirea lui Meghan şi a soţului său de Familia Regală.

DeGeneres a mai apărat în trecut cuplul format din Meghan şi prinţul Harry: ”Văd că sunt atacaţi şi nu e corect. Cei doi sunt cei mai realişti şi mai empatici oameni, fac mult bine pentru lume”, a spus prezentatoarea.

O sursă din echipa The Ellen Show a arătat că interviul va avea loc într-o ”locaţie secretă” pentru că studioul ”prezintă prea multe probleme”.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron. Cei doi au anunţat la începutul lunii ianuarie renunţă la rolurile de membri seniori activi ai familiei regale a Marii Britanii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici