Meghan Markle şi prinţul Harry se căsătoresc la primăvară. Povestea emoţionantă a inelului de logodnă | FOTO, VIDEO

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au anunţat oficial logodna. Cei doi se vor căsători în primăvară, iar actriţa americană va primi titlul de prinţesă sau ducesă de Sussex.

5051 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle şi prinţul Harry se căsătoresc la primăvară. Povestea emoţionantă a inelului de logodnă | FOTO, VIDEO

Meghan Markle şi prinţul Harry se căsătoresc la primăvară. Povestea emoţionantă a inelului de logodnă

La şedinţă foto oficială de luni, Meghan Markle şi-a etalat inelul de logodnă, realiat după un desing special conceput de prinţul Harry, inel cu o puternică încărcătură sentimentală.
 
Bijuteria are trei diamante: unul adus din Botswana şi două care i-au aparţinut mamei sale, prinţesa Diana. 
Botswana este o ţară cu însemnătate specială pentru cei doi.
 
 

 

 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici