Mel Gibson a confirmat că lucrează la o continuare pentru filmul "Patimile lui Hristos"

Actorul american a confirmat că lucrează la o continuare a peliculei "The Passion of the Christ/Patimile lui Hristos", scrie site-ul The Telegraph.

2117 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson a confirmat că lucrează la o continuare pentru filmul "Patimile lui Hristos"

a confirmat că lucrează la o continuarea confirmat că lucrează la o continuare pentru filmul "Patimile lui Hristos" (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Având o apariţie surpriză la evenimentul SoCal Harvest, desfăşurat în Anaheim, California, duminică seara, Gibson i-a mărturisit gazdei, Greg Laurie, că lucrările privind continuarea filmului se află abia la început.

"Desigur, este ceva uriaş", a spus actorul. "Nu se va numi Patimile lui Hristos 2, ci va avea titlul Învierea".

Scenaristul filmului "Braveheart", Randall Wallace a dezvăluit pentru Hollywood Reporter că, în luna iunie, scria o continuare pentru filmul din 2004, care se axează pe Învierea lui Hristos.

În weekend, Gibson a mai spus: "Desigur, este un subiect major şi este necesară o analiză, pentru că nu vrem să facem o simplă reinterpretare - ştii, să citim ce s-a întâmplat". "Ca să putem citi, experimenta şi explora cele mai profunde semnificaţii ale subiectului, va fi necesară multă muncă, iar Randall Wallace este apt de acest lucru".

Regizată de Gibson, pelicula "Patimile lui Hristos" l-a avut în rolul principal pe Jim Caviezel şi a încasat 612 milioane de dolari în box office-ul global.

Wallace, care a lucrat recent cu Gibson la drama "Hacksaw Ridge", a declarat pentru Hollywood Reporter că învierea este una dintre specializările sale.

"Întotdeauna am vrut să spun povestea asta. Patimile lui Hristos este doar începutul. Mai sunt multe de spus în povestea asta", a spus scenaristul.

Wallace a declarat că cererea primită din partea comunităţii creştine l-au convins pe el şi Gibson să facă un alt film.

"Comunitatea evanghelică consideră că Patimile lui Hristos este cel mai bun film de la Hollywood şi ne-au tot spus că o continuare ar fi chiar şi mai bună", a adăugat Wallace.

"Risen", film care de asemenea tratează povestea învierii, a fost lansat de Sony, în februarie, deşi Gibson nu a fost implicat în proiect. Bugetul filmului a fost de 20 milioane de dolari, iar încasările au valorat 46 milioane de dolari.

În vârstă de 60 de ani şi cunoscut drept un catolic tradiţionalist, Gibson este autorul filmului "Patimile lui Hristos" care a avut un nesperat succes de box office, în ciuda criticilor care i s-au adus. Gibson deţine un Oscar pentru cel mai bun regizor, obţinut în 1995 pentru "Braveheart".

Filmul lui Mel Gibson, care descrie ultimele 12 ore din viaţa lui Isus Hristos, a produs cea mai mare controversă din istoria Hollywood-ului în momentul în care a fost lansat pe marile ecrane. Filmul în care joacă şi actriţa Maia Morgenstern a provocat un şoc în rândul spectatorilor din cauza violenţei extreme. În plus, mulţi l-au considerat antisemit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici