Melania Trump, memorii de la Casa Albă

  • Melania Trump se pregăteşte să scrie o carte despre anii petrecuţi la Casa Albă.
  • Preşedintele Donald Trump o încurajează pe soţia sa să scrie.
  • Inclusiv preşedintele este bombardat cu cereri de a scrie o carte despre administraţia sa.
900 afișări
Imaginea articolului Melania Trump, memorii de la Casa Albă

Melania Trump, memorii de la Casa Albă

Melania Trump a fost mereu o prezenţă discretă, deşi este (încă) prima doamnă a Americii. Doamna Trump se pregăteşte să scrie o carte despre cei patru ani petrecuţi la Casa Albă.

Aflat încă în funcţie, preşedintele Donald Trump o încurajează pe soţia să scrie memoriile despre experienţa trăită la Casa Albă. Asta, mai ales după ce fosta prietenă a Primei Doamne a scris o carte în care dădea detalii stânjenitoare despre Melania. Stephanie Winston Wolkoff a pus accent în special pe rivalitatea dintre Melania Trump şi Ivanka, fiica preşedintelui.

„Mass-media a ales să se concentreze pe ştiri de can-can şi intrigi de palat, prin editoriale care respectau mai degrabă propriile agende, decât evenimente şi politici reale”, a spus Melania Trump.

Deşi nu par foarte îndrăgostiţi, uite ce spunea Melania Trump în 2015 despre soţul ei: „El este un bărbat foarte charmant şi am avut chimie încă de la început”

Surse din anturajul lui Trump spun că inclusiv preşedintele este bombardat cu cereri de a scrie o carte despre administraţia sa. Acest eventual acord ar putea ajunge chiar la 100 de milioane de euro.

Şi Barak şi Michelle Obama au lansat cărţi despre experienţa lor la Casa Albă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici