Melissa Etheridge se va căsători cu partenera ei de viaţă (Video)

Melissa Etheridge se va căsători cu prietena sa, Tammy Lynn Michaels, a declarat celebra cântăreaţă în emisiunea de televiziune "Extra", cu o lună înaintea referendumului din California cu privire la dreptul partenerilor de acelaşi sex de a se căsători.

22 afișări
Imaginea articolului Melissa Etheridge se va căsători cu partenera ei de viaţă (Video)

Melissa Etheridge şi Tammy Lynn Michaels

"Da, avem patru copii împreună şi încercăm să găsim momentul potrivit", a răspuns Melissa Etheridge când a fost întrebată în timpul interviului despre posibila ei căsătorie.

În luna mai, Curtea Supremă a statului California a acordat dreptul de căsătorie pentru cuplurile formate din persoane de acelaşi sex, dar rezidenţii californieni care se opun acestei decizii au hotărât să organizeze un referendum pentru a amenda constituţia statului California printr-o propunere de lege, care are ca obiectiv interzicerea căsătoriilor gay.

Alegătorii îşi vor da votul în timpul alegerilor din luna noiembrie, când vor putea să voteze pro sau contra acestei propuneri.

Melissa Etheridge, în vârstă de 47 de ani, printre ale cărei hituri se numără şi "Come To My Window" şi "I'm The Only One", a fost de ani de zile una dintre celebrităţile care şi-a asumat în mod deschis orientarea sexuală.

Ea are doi copii cu fosta ei parteneră, Julie Cypher, iar din 2006, Etheridge şi Michaels au devenit părinţi de gemeni.

Tammy Lynn Michaels, în vârstă de 33 de ani, este o actriţă care a jucat în serialul de televiziune cu tematică gay, "The L Word".

Printre alte cupluri gay din rândul vedetelor care s-au căsătorit în acest an în California se numără gazda talk show-ului de televiziune Ellen DeGeneres şi partenera ei, Portia de Rosi, dar şi starul din "Star Trek" George Takei şi prietenul lui, Brad Altman.

Melissa Etheridge - "Come to my Window"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici