Membrii trupei Deep Purple lansează albumul "Now What?! " în variantă live

Membrii trupei Deep Purple, care au scos pe piaţă în luna aprilie un nou album, intitulat "Now what?!", pregătesc lansarea acestuia şi în varianta live, la finalul lunii noiembrie.

112 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei Deep Purple lansează albumul "Now What?! " în variantă live

Membrii trupei Deep Purple lansează albumul "Now What?! " în variantă live (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Noul material surprinde energia şi emoţia pe care turneul cu acelaşi titlu le transmite fanilor Deep Purple, marcând totodată succesul de care s-a bucurat versiunea de studio a albumului, informează Emagic.

Aşadar, noul album "Now What?!" va putea fi ascultat începând cu finalul lunii noiembrie şi într-o varianta live, set-ul de 12 piese fiind înregistrat în Roma, Milano, Gaevle (Suedia) şi Aalbord (Danemarca). Acesta va include 11 piese de pe proaspătul album, precum şi o interpretare originală a celebrei "Smoke on the Water". Materialul va fi lansat doar pentru piaţa europeană, urmând ca o varianta pentru Statele Unite să apară anul viitor. "Now What?!" este al 19-lea album lansat de trupa Deep Purple, fiind produs de Bob Ezrin, care, de-a lungul timpului, a lucrat cu artişti precum Lou Reed, Alice Cooper, Kiss şi Pink Floyd.

Deep Purple, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de heavy metal şi hard rock, alături de Led Zeppelin şi Black Sabbath, va reveni iarna aceasta la Bucureşti, după aproape şapte ani de la ultima vizită în România.

Trupa va concerta pe 20 februarie la Sala Polivalentă, biletele fiind disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la următoarele categorii de preţ: 265 de lei (locuri pe scaun), 200 de lei (golden ring - în picioare), 185 de lei, 145 de lei, 120 de lei (locuri pe scaun), 115 lei (gazon - în picioare) şi 95 de lei (peluză, pe scaune).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici