Meniu de austeritate: Care este cel mai ieftin prânz

Cotidianul britanic The Guardian a recomandat, în ediţia de miercuri a secţiunii sale Life and Style, cel mai ieftin prânz: sandvişul de pâine cu pâine, în două variante.

2107 afișări
Imaginea articolului Meniu de austeritate: Care este cel mai ieftin prânz

Meniu de austeritate: Care este cel mai ieftin prânz (Imagine: Shutterstock)

Potrivit publicaţiei The Guardian, sandvişul are 330 de calorii, costă 7,5 pence, este invenţia Isabellei Beeton, potrivit Royal Society of Chemistry, şi este denumit "cel mai ieftin prânz britanic".

Sandvişul vine în două prezentări: o felie de pâine prăjită între două bucăţi neprăjite sau o felie de pâine neprăjită între două bucăţi prăjite. Feliile de pâine trebuie să fie cele mai ieftine din comerţ, iar bucata din mijloc poate fi condimentată cu sare şi piper.

Totuşi, The Guardian prezintă şi variante mai sofisticate ale sandvişului ieftin: pentru partea din mijloc se poate folosi un tip de pâine mai scump, precum ciabatta sau varianta cu seminţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici