Mergeţi la sală? Cea mai cunoscută reţea de săli de fitness ”coboară” din hotelurile de cinci stele înspre cartiere

La începutul anilor 2000, în România nu exista practic o piaţă de săli de fitness, fiind doar săli mici la parterul blocurilor. Acum World Class, cel mai mare lanţ de profil, are drept concurenţi mai multe cluburi care oferă servicii de fitness adresate clientelei medii şi premium.

459 afișări
Imaginea articolului Mergeţi la sală? Cea mai cunoscută reţea de săli de fitness ”coboară” din hotelurile de cinci stele înspre cartiere

Mergeţi la sală? Cea mai cunoscută reţea de săli de fitness ”coboară” din hotelurile de cinci stele înspre cartiere (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

După cinci ani de operare exclusiv în zone centrale şi în hoteluri de cinci stele, cu abonamente anuale situate între 1.200 şi 1.700 de euro pe an (între 100 şi 140 de euro pe lună), care vizau piaţa premium, World Class face pasul către clasa mediu-premium: un club "foarte mare", cu o capacitate de 5.000 de persoane şi o suprafaţă de 2.600 de metri pătraţi, care are nevoie de o investiţie de 3 milioane de euro şi pentru care se vor vinde abonamente lunare de 40-50 de euro.

Este noua reţetă pe care Mikael Fredholm, vicepreşedinte al World Class International, o pregăteşte pentru cartierul bucureştean Titan. "Vom lansa un nou brand, iar clubul va fi numit cu numele brandului, urmat de by World Class", explică Mikael Fredholm.

Citiţi care ar urma să fie oferta noului club şi ce strategie de viitor are World Class pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici