Meryl Streep va fi mama Juliei Roberts în filmul "August: Osage County"

Actriţele Meryl Streep şi Julia Roberts vor juca împreună ca mamă şi fiică în filmul "August: Osage County", o adaptare după o piesă premiată cu Pulitzer şi Tony.

314 afișări
Imaginea articolului Meryl Streep va fi mama Juliei Roberts în filmul "August: Osage County"

Meryl Streep va fi mama Juliei Roberts în filmul "August: Osage County" (Imagine: Mediafax foto/AFP)

John Wells, producătorul executiv al celebrului serial "Spitalul de urgenţă/ E.R.", va regiza pelicula, după piesa scrisă de Tracy Letts, informează hollywoodreporter.com.

"August: Osage County" este o comedie neagră, povestea femeilor din familia Weston, care s-au îndepărtat una de alta, dar se întorc acasă, la o mamă instabilă psihic, după o criză în familie.

Meryl Streep va juca rolul mamei, Violet Weston, în timp ce Julia Roberts va fi fiica acesteia, Barbara.

The Weinstein Company a programat începerea producţiei acestui film pentru toamna acestui an.

Meryl Streep a primit săptămâna aceasta premiul Ursul de Aur pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Berlin. Pentru rolul din cel mai recent film al său, "The Iron Lady", actriţa a primit, duminică, un premiu BAFTA.

Actriţa americană în vârstă de 62 de ani deţine recordul de nominalizări la premiile Oscar - 17 -, însă a câştigat mult râvnita statuetă doar de două ori: în 1979, pentru rolul din "Kramer contra Kramer", şi în 1982, pentru evoluţia din "Alegerea Sophiei".

Meryl Streep mai deţine şi recordul pentru cele mai multe premii Globul de Aur câştigate de o actriţă - opt.

Printre proiectele cinematografice cele mai recente ale actriţei americane se numără "Mamma Mia!", în care a jucat alături de Pierce Brosnan, "Julie şi Julia", "E tare complicat!", "Îndoiala/ Doubt" şi "Diavolul se îmbracă de la Prada".

Julia Roberts, deţinătoare a unui premiu Oscar, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman", a putut fi văzută recent alături de Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici