Mesaj călător în timp. Cum a ajuns un răvaş într-o sticlă aruncată în ocean în 2018 să unească doi adolescenţi separaţi de Oceanul Atlantic?

  • Un mesaj scris în 2018 de un adolescent a călători trei ani şi a fost găsit de un altul, la circa 5.000 kilometri depărtare.
  • Povestea celor doi băieţi deveniţi prieteni printr-o coincidenţă a făcut deliciul internauţilor din întreaga lume.
876 afișări
Imaginea articolului Mesaj călător în timp. Cum a ajuns un răvaş într-o sticlă aruncată în ocean în 2018 să unească doi adolescenţi separaţi de Oceanul Atlantic?

FOTO Profimedia

Sean Smith, în vârstă de 16 ani a scris un bileţel în timpul unei călătorii cu familie în Rhode Island, în 2018. 
 
„Este Ziua Recunoştinţei. Am 13 ani şi sunt în vizită în Rhode Island. Sunt din Vermont. Dacă este găsit mesajul, trimite email la messageinabottle2018@gmail.com”, scrie pe hârtiuţa băgată într-o sticlă, găsită pe malul oceanului trei ani mai târziu, după ce a călătorit 3.000 de mile (4.820 kilometri). 
 
Christian Santos, în vârstă de 17 ani a descoperit stcila în Azore, un arhipeleag portughez din mijlocul Atlanticului. 
 
Adolescentul spune că a găsit sticla în timp ce se afla la pescuit, cu vărul său, într-o zonă unde apa este mai puţin adâncă şi unde merge deseori pentru s strânge deşeurile care ajung în apă.  „Am luat sticla şi m-am uitat înăuntru, am văzut o hârtie. M-am gândit că este ceva interesant şi am mers să îi arât mamei”, a spus Christian. 
 
Mama băiatului i-a spus acestuia că biletul vine de departe, tocmai din Massachusetts, unde el fusese născut, înainte de a se muta în Azore. 
 
Curios de coincidenţă, Christian şi mama sa au decis să trimită mail la adresa specificată pe bileţel. 
 
Ceva timp, nu au primit vreun răspuns fiindcă Sean, expeditorul mesajului, nu bănuia că va primi vreodată vreun răspuns. 
 
Totuşi, Sean a găsit o ştire despre faptul că sticla a fost găsită, fiind surprins. Acesta a declarat pentru CBS News că a aruncat în ocean, în 2018, mai multe sticle, cu acelaşi mesaj. 
 
Povaţa întâmplării este aceea că poţi arunca o sticlă cu un mesaj în ocean sau în mare şi poate cândva, cineva o va găsi şi îţi vei găsi un prieten nou.
 
„Cred că vom încerca să păstrăm legătura. E o coincidenţă ciudată”, a spus băiatul. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici