Messi vrea să îşi lanseze propria colecţie de îmbrăcăminte

Vedeta reprezentativei Argentinei şi a echipei FC Barcelona, Lionel Messi, vrea să intre în luma modei lansându-şi propria colecţie de îmbrăcăminte, informează cotidianul The Sun.

40 afișări
Imaginea articolului Messi vrea să îşi lanseze propria colecţie de îmbrăcăminte

Messi vrea să îşi lanseze propria colecţie de îmbrăcăminte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Messi vrea să implice în acest proiect al său personalităţi din întreaga lume. El intenţionează să numească în fiecare oraş important din lume un ambasador al colecţiei sale, dintre vedetele din sport, cinema sau muzică.

"Lucrez la acest proiect de câteva luni. În Barcelona ambasador aş fi eu. I-am abordat pe Wayne (Rooney) pentru Manchester, Frank (Lampard) pentru Londra şi Colin (Farrell) pentru Dublin. Am discutat cu Jay-Z pentru New York şi visul meu este ca David (Beckham) să fie ambasadorul pentru Los Angeles. Deja îi am pe fotbalistul Alessandro Nesta şi pe rapperul Lupe Fiasco în Milano şi Chicago", a spus argentinianul.

Lionel Messi a precizat că i-ar plăcea să deschidă primele magazine în care să se vândă colecţia sa, vara viitoare. "Dacă vom reuşi să convingem toate vedetele cu care discutăm, am putea deveni cel mai faimos şi cel mai bun brand din lume în moda masculină", a adăugat fotbalistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici