Michael C. Hall, starul serialului "Dexter", divorţează de a doua soţie

Actorul american Michael C. Hall, starul serialului "Dexter", s-a separat de cea de-a doua lui soţie, actriţa Jennifer Carpenter, şi a intentat divorţul, informează people.com.

579 afișări
Imaginea articolului Michael C. Hall, starul serialului "Dexter", divorţează de a doua soţie

Michael C. Hall, starul serialului "Dexter", divorţează de a doua soţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael C. Hall, în vârstă de 39 de ani, şi Jennifer Carpenter, în vârstă de 31 de ani, "s-au despărţit de ceva vreme", iar despărţirea lor a fost una pe cale "amiabilă", a afirmat agentul de presă al actorului.

Actorul american, care în trecut a fost căsătorit cu actriţa Amy Spangler, s-a căsătorit cu Jennifer Carpenter - care joacă rolul surorii personajului interpretat de Michael C. Hall în serialul "Dexter" - în noaptea de Revelion din 2008.

Anunţul despărţirii celor doi actori a fost făcut la doar o zi după petrecerea de lansare a celui de-al cincilea şi ultim sezon al serialului, la care Jennifer Carpenter s-a prezentat neînsoţită de partenerul ei de viaţă.

În luna aprilie, Jennifer Carpenter anunţase că soţul ei a ieşit învingător din lupta cu cancerul şi şi-a reluat activitatea pe platourile de filmare.

Actorul american a anunţat, în luna ianuarie, că tratamentul pe care l-a urmat este aproape încheiat şi că evoluţia bolii de care suferea, limfom Hodgkin, a fost oprită. Limfomul Hodgkin este o formă de cancer limfatic ce poate fi tratată. Actorul nu a precizat când a fost diagnosticat cu această boală.

Michael C. Hall a fost recompensat, la începutul acestui an, cu un Glob de Aur şi cu premiul Sindicatului actorilor americani/ Screen Actors Guild Award pentru rolul din serialul "Dexter". În acest serial, el interpretează rolul lui Dexter Morgan, un analist din corpul ofiţerilor de poliţie din Miami, care acţionează ca un criminal în serie ce ucide sociopaţi. Jennifer Carpenter, prezentă şi ea în distribuţia acestei producţii de televiziune, interpretează rolul surorii lui Dexter.

Michael C. Hall s-a făcut remarcat în urmă cu câţiva ani, interpretând rolul lui David Fisher în serialul de televiziune "Six Feet Under/ Sub Pământ S.R.L.", difuzat de postul HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici