Michael Douglas recunoaşte că "pastilele albastre" au contribuit la succesul mariajului său

Actorul Michael Douglas a recunoscut că "pastilele albastre" au contribuit la succesul mariajului său cu Catherine Zeta-Jones, cu care s-a căsătorit în anul 2000 şi împreună cu care are doi copii, informează Entertainmentwise.com.

92 afișări
Imaginea articolului Michael Douglas recunoaşte că "pastilele albastre" au contribuit la succesul mariajului său

Michael Douglas recunoaşte că "pastilele albastre" au contribuit la succesul mariajului său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu acordat unei reviste americane, actorul în vârstă de 65 de ani a recunoscut că medicamentele de îmbunătăţire a performanţelor sexuale masculine se află în spatele relaţiei de succes a cuplului.

"Să fie binecuvântată pentru că îi plac bărbaţii mai bătrâni", a spus Douglas, referindu-se la soţia sa, care are 40 de ani.

"Şi în ultimii câţiva ani au apărut şi câteva medicamente extrem de eficiente, cum ar fi Viagra, care ne fac pe toţi să ne simţim mai tineri", a spus el.

După ce Douglas şi Zeta-Jones s-au căsătorit în anul 2000, relaţia lor a continuat să se consolideze.

Michael Douglas, care are doi copii cu soţia sa - Dylan, în vârstă de nouă ani, şi Carys, în vârstă de şase ani -, a declarat că familia este mai importantă decât cariera sa în lumea filmului.

"Nu sunt aşa de preocupat de cariera mea", a spus el.

Tot luna aceasta, Catherine Zeta-Jones a recunoscut că preferă bărbaţii în vârstă şi a spus că bărbaţii tineri nu au nicio şansă să îi atragă atenţia deoarece sunt "egoişti şi narcisişti"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici