Michael Douglas, vocea ştirilor de la NBC

Actorul american Michael Douglas, câştigător al unui premiu Oscar, este, de luni, vocea care anunţă emisiunea de ştiri de noapte de la postul de televiziune NBC, un rol pentru care nu trebuie să memoreze multe replici.

1 afișare
Imaginea articolului Michael Douglas, vocea ştirilor de la NBC

Michael Douglas, vocea ştirilor de la NBC

Starul în vârstă de 63 de ani a debutat luni în noul său rol, acela de a anunţa emisiunea de ştiri "NBC Nightly News with Brian Williams", difuzată de postul american NBC. El îi succede lui Howard Reig, care a făcut acest lucru timp de 25 de ani, până s-a retras, în 2005.

Williams spune că a apelat la "simţul romantic şi sentimentalismul" actorului pentru a-l convinge să preia acest rol.

"L-am sunat şi i-am spus «În afară de ceea ce ai făcut ca actor, producător şi câştigător de premiu Oscar, acest lucru ar însemna o mică felie de imortalitate în industria noastră", a povestit Williams.

Douglas, care este căsătorit cu actriţa galeză Catherine Zeta-Jones, a câştigat un premiu Oscar pentru rolul mogulului Gordon Gekko din filmul "Wall Street" (1986), a cărui replică memorabilă este "Lăcomia este bună".

El este celebru şi pentru rolurile din "Instinct fatal", unde a fost coleg cu  Sharon Stone, "Idilă pentru o piatră preţioasă", unde a jucat alături de Kathleen Turner, şi "Atracţie fatală", unde a apărut alături de Glenn Close. Tatăl său este legendarul actor Kirk Douglas.

NBC nu este primul post de televiziune care apelează la staruri hollywoodiene pentru a anunţa emisiunile de ştiri. Actorul James Earl Jones a fost multă vreme vocea care anunţa emisiunea de ştiri a postului CNN. Vocea care anunţă emisiunea de ştiri a postului ABC este Bill Rice, care face acest lucru de peste trei decenii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici