Michael J. Fox: Aproape am renunţat la actorie din cauza lui Matthew Broderick

Michael J. Fox, starul francizei "Înapoi în viitor/ Back to the Future", spune că a fost la un pas de a renunţa la cariera de la Hollywood şi de a deveni muncitor în construcţii în Canada, din cauza faptului că pierdea foarte multe roluri în faţa "rivalului" său din anii '80, Matthew Broderick.

137 afișări
Imaginea articolului Michael J. Fox: Aproape am renunţat la actorie din cauza lui Matthew Broderick

Michael J. Fox (Imagine: Ahiva Mediafax Foto / AFP)

"În 1982, căutam cu disperare un loc de muncă la Los Angeles. Aveam datorii, telefonul îmi fusese deconectat. Vindeam bucăţi din canapeaua mea detaşabilă. Eram pregătit să mă întorc în Canada şi să încep să bat cuie pe şantierul de construcţii al fratelui meu", a declarat Michael J. Fox, citat de contactmusic.com.

Potrivit New York Post, actorul spune că norocul i s-a schimbat atunci când a fost distribuit în serialul "Family Ties".

"Iniţial, producătorii îl voiau pe Matthew Broderick. De obicei el intra primul la audiţii şi auzeam cum ei băteau palma. Întotdeauna am pierdut roluri în faţa lui Matthew Broderick", a mai spus Michael J. Fox.

După rolul din serialul "Family Ties", a urmat acela din lungmetrajul "Înapoi în viitor", care a făcut din Michael J. Fox un star de talie mondială şi i-a deschis calea spre succes, cu alte filme bine primite de public, precum "Adolescentul vârcolac/ Teen Wolf" şi cele două continuări ale filmului "Înapoi în viitor".

A revenit în televiziune în anii '90 cu serialul "Spin City", însă a fost diagnosticat cu maladia Parkinson, care l-a obligată să îşi anunţe "semipensionarea", în anul 2000.

Cu toate acestea, Michael J. Fox a continuat să joace şi apare în prezent în "The Michael J. Fox Show", un serial de comedie inspirat din viaţa actorului canadian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici