Michael J. Fox descoperă umorul din provocarea de a trăi cu Parkinson, într-un serial tv

Actorul canadian Michael J. Fox va deţine rolul principal într-un serial al postului NBC, care spune povestea unui bărbat care trebuie să facă faţă provocărilor maladiei Parkinson de care suferă.

268 afișări
Imaginea articolului Michael J. Fox descoperă umorul din provocarea de a trăi cu Parkinson, într-un serial tv

Michael J. Fox descoperă umorul din provocarea de a trăi cu Parkinson, într-un serial tv (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fox, care suferă de această boală, va avea, în acest serial, primul său rol principal în 13 ani.

În "The Michael J. Fox Show", actorul joacă rolul unui tată cu Parkinson care se întoarce să lucreze la NBC ca prezentator. Surprinzător, familia sa este foarte fericită că scapă de el.

"Realitatea cu boala Parkinson este că uneori e frustrantă şi alte ori este amuzantă", a spus actorul, în vârstă de 52 de ani. Totodată, artistul a spus că serialul nu va avea umor negru. "Nu e nimic oribil şi întunecat la o persoană cu mâini tremurânde", a spus actorul. "Nu este nimic oribil la o persoană care spune «Oh, Doamne, aş vrea să nu îmi mai tremure mâinile» iar eu îi răspund «Da, şi eu aş vrea asta»", a mărturisit Fox.

Show-ul va fi difuzat în premieră pe 26 septembrie, pe Comcast, un post deţinut de NBC.

Fox, care s-a născut în Canada, a devenit celebru după ce a apărut în filmul "Înapoi în viitor". În 2000, după ce simptomele bolii Parkinson i s-au acutizat, actorul canadian a renunţat la actorie. Recent a deţinut un rol secundar în serialul de succes "Soţia perfectă/ The Good Wife". Acest lucru l-a făcut să realizeze că poate face mai multe şi astfel a decis să facă parte din proiectul NBC.

Pe de altă parte, NBC deja a comandat 22 episoade din acest nou serial în care joacă Fox. Unul dintre invitaţii speciali ai show-ului este guvernatorul statului New Jersey, Chris Christie, care îşi va juca propriul rol într-un episod.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici